Mini symposium Beroerte Advies Centrum Amsterdam

    Op woensdag 12 april 2017 wordt door het Beroerte Advies Centrum Amsterdam een mini symposium georganiseerd ter gelegenheid van hun 10 jarig bestaan. Het minisymposium heeft de titel: Krachtig na CVA/NAH. De doelstellingen van het symposium zijn: - Inzicht krijgen in groot stedelijke netwerken en deze uitbreiden; - Brug slaan tussen ziekenhuis/acute zorg en chronische fase/1e lijn; - Gezichten bij namen en namen bij functies van betrokken medewerkers.  

     

    Voor wie is dit minisymposium? Iedereen die in de eerste, tweede of derde lijn betrokken is bij patiënten met een CVA/NAH of bij patiënten met een CVA/NAH in de chronische fase: ambulant woonbegeleider, huisarts, praktijkondersteuner, maatschappelijk werker, medewerker op een somatische dagbehandelingen, neuroloog, paramedici, (neuro)psycholoog, specialistisch verpleegkundige, thuiszorgmedewerker of betrokken bij een van de vele groot stedelijke Amsterdamse initiatieven. Jenny Palm houdt op dit minisymposium een lezing over de onzichtbare gevolgen van hersenletsel en doet dat samen met Astrid van Roermund, ervaringsdeskundige.

    Op zaterdag  10 juni 2017 wordt in de Rijp de regionale bijeenkomst Noord Holland van hersenletsel.nl gehouden. Jenny Palm zal hier de lezing verzorgen.

    © 2018 - Hulp Bij Hersenletsel