Relaties bij NAH TV

    Op 12 december maakte NAH-TV een programma over (veranderingen in) relaties bij NAH. Het gaat over de situatie, waarin iemand die NAH krijgt een relatie heeft. Die relatie kan veranderen. Dit kan gebeuren door karakterveranderingen ('dit is niet meer de man op wie ik verliefd geworden ben') of door het veranderen van de bestaande rollen (gezonde partner moet opeens van alles overnemen, gezamenlijk praten over bijvoorbeeld opvoeding van de kinderen is veranderd etc.).

     

    Jenny Palm deed aan deze uitzending mee als de 'deskundige professional' aan tafel, die de problematiek kan toelichten en vragen kan beantwoorden. De uitzending is via deze link te zien.

     NAH-TV is een online Tv-kanaal dat programma’s maakt en uitzendt over allerlei aspecten van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De programma’s worden ondersteund door video’s en animaties. De eerste uitzending is geweest op 10 oktober 2016. De programma’s worden in eerste instantie gemaakt voor getroffenen, partner, familie en mantelzorg, en voor professionals. Verder zijn de programma’s voor ieder die met NAH te maken heeft of krijgt toegankelijk.

    © 2018 - Hulp Bij Hersenletsel