Symposium Het Venijn zit in de Staart

    Tijdens het symposium Het Venijn zit in de Staart op dinsdag 11 april 2017 in het congrescentrum De Reehorst te Ede verzorgt Jenny Palm twee keer in de middag een minisymposium. De titel van het symposium is dit jaar ‘Family matters’ een thema waar Jenny zich altijd zeer voor heeft ingezet.  Voor dit minisymposium heeft ze samenwerking gezocht met acteur Pieter Jongsma.

    Wanneer hersenletsel jezelf of je gezinslid treft is niets meer hetzelfde. Het leven van alle betrokkenen verandert ingrijpend en de buitenwereld begrijpt er nog steeds heel weinig van. In dit minisymposium belichten Jenny Palm en Pieter Jongsma het ontwrichtende effect van het hersenletsel op de verschillende leden van het gezin.

    Dat doen zij elk op hun eigen manier. Jenny vanuit haar professionele achtergrond en Pieter als acteur, die heeft meegemaakt dat zijn partner niet aangeboren hersenletsel kreeg. In dit symposium wordt u uitgedaagd mee te denken over deze veranderingen en wat het voor een ieder die in deze situatie terecht komt betekent. Pieter speelt een gedeelte van zijn nieuwe voorstelling. Hij kruipt in de huid van zijn geliefde, die er nog is en die hij tegelijkertijd voorgoed  kwijt is en Jenny sluit hier op aan met een professionele duiding. Beiden zijn overtuigd van het belang van de combinatie van ervaringsdeskundigheid en professionele deskundigheid en willen dat graag met u delen.

    © 2018 - Hulp Bij Hersenletsel