Ook de dokter heeft soms hulp nodig

  Daar zat ik dan recht tegenover Jenny en Nine. Nadat ik met mijn werk als arts moest stoppen omdat de gevolgen van mijn hersenbloeding dat bepaalden zakte mijn stemming naar een absoluut dieptepunt. Wat bepaalt het cruciale moment dat je besluit hulp te gaan zoeken? Het is een interessante vraag die voor iedereen anders is.

  Zelfvertrouwen

  Na jaren probeer ik terug te keren op de arbeidsmarkt van de huidige maatschappij en liep aan tegen mijn hersenbeschadiging die ik opgelopen heb na een herseninfarct.
  Ik merkte dat ik weinig zelfvertrouwen had en onzeker was, om mijzelf weer in een juist perspectief te zien ben ik hulp gaan vragen.

  Auto ongeluk

  Mijn naam is Crijn Mol ( 48) vader van twee dochters Eva (8) en Emma (7). Op 25 januari 2006 heeft mijn partner Claudia (38) (moeder van Eva en Emma) een zeer ernstig auto ongeluk gekregen, waarbij ze traumatisch hersenletsel heeft opgelopen. Na een coma periode van bijna 4 maanden en vervolgens een revalidatie periode van circa 8 maanden werd ons te kennen gegeven dat Claudia uit gerevalideerd was.

  Partner en kinderen

  Partner en kinderen

  “Leren leven met een partner met hersenletsel is een bijna onmogelijke opgaaf. Jenny heeft mij en mijn kinderen hierbij begeleid. Stap voor stap heeft zij ons leren inzien dat wij onze eigen weg mogen gaan. Wat ik ontzettend knap vind is dat Jenny je laat inzien dat je zelf degene bent die antwoorden kan geven op al je vragen. Haar heldere uitleg over de gevolgen van hersenletsel is hierbij onontbeerlijk. Een warme persoonlijkheid en een groot gevoel voor humor zorgen ervoor dat de gesprekken met Jenny voor ons zeer waardevol zijn.”  

  Berthilde Wolters

   

  © 2018 - Hulp Bij Hersenletsel